House - London SW9

House – London SW9

RearStudy AreaKitchen
IMG_8202-s

Rear

IMG_1542-

Study Area

IMG_2091-s

Kitchen

London SW9

This project was a refurbishment of a villa style terraced house and new build two storey rear extension in the Trinity Gardens conservation area. The residence was suffering from low ceilings, lack of storage and dark and poorly arranged original reception rooms. We totally refurbished the property. On the 1st floor we added two new bedroom en-suites, dressing area, laundry cupboard and good clothing storage cupboard space. On the ground floor we made a new access between old and new; in essence creating a new usable internal space and retained the original access opening to add to the visual linking of the whole ground floor. A high specification glass pitched roof element added lots of daylight to the beautifully fitted out kitchen and dining area which also open directly to the garden with two bi-fold doors. The finished product was immediately let.